Harry Potter - Weasley's Car

Een Ford Anglia uit 1964, een replica van de wel bekende Harry Potter auto of eigenlijk de Weasley's Car. De auto is inzetbaar voor vele doeleinden maar mag niet op de openbare weg mee gereden worden.

 

Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie via het contactform.

Try to Fly - Broomstick Rodeo

Wil jij ook leren vliegen op een broom net als de wizards uit Harry Potter? Try to Fly op onze Broomstick Rodeo. Deze rodeo is beschikbaar voor verschillende evenementen, feesten, conventies etc.

De attractie kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en wordt door ons begeleid.

Vraag vrijblijvend meer informatie via onze contactformulier.

Magical Photobooth

Een Magical Photobooth met fotograaf. Ga verkleed op de foto of zet de sortinghat op. De foto wordt direct uitgeprint en krijg jij mee naar huis. Een extra optie is om een cosplay speler erbij te nemen, verkleed als iemand van Hogwarts.

 

Beschikbaar voor evenementen, conventies, meetings etc.

Vraag vrijblijvend meer informatie via onze contactformulier.

Uilen en Roofvogels

Je kent ze wel, de grote en kleine uilen die je vaak ziet in de film serie van Harry Potter. Heb jij al eens een uil in het echt gezien?

Tijdens een evenement, verjaardag, presentatie etc kan je kennis maken met de vele verschillende soorten uilen en roofvogels, wordt er van alles verteld over deze bijzondere dieren en kan je zelfs met een uil of roofvogel op de foto.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.