One Chicago Event

This event is postponed to 2023!!

New Date Available! 8 & 9 Juli 2023

One Chicago Event

Ben jij een echte ChiHard, fan van Chicago Fire, P.D. of Med? Dan is dit evenement echt iets voor jou. Tijdens het One Chicago Event ontmoet jij jouw favoriete castleden uit de series. Castleden komen special naar Nederland om hun fans uit Europa te ontmoeten. Koop een handtekening of ga samen met een acteur op de foto. Tijdens een exclusieve Meet & Greet met jouw favoriete acteur kan jij jouw vraag stellen!

Chicago Fire: In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici werkzaam bij het 25th Bataljon van het Chicago Fire Department gevolgd, zowel professioneel als privé. In de brandweerkazerne is iedereen toegewezen aan een van de wagens: Truck 81, Squad 3, Ambulance 61 en 25 Bataljon. Sommige beelden zijn gefilmd in een echte brandweerkazerne in Chicago. Opvallend is de verbinding met spin-offs Chicago P.D. en Chicago Med. De personages hiervan zijn regelmatig te zien in alle drie de series. Inmiddels zijn er 8 seizoenen uitgezonden en er volgen nog 3 seizoenen.

 

Chicago P.D.: is een Amerikaanse politieserie en spin-off van Chicago Fire, bedacht door Dick Wolf en Matt Olmstead. De serie verhaalt het wedervaren van zowel geüniformeerde agenten als detective-eenheden van de politie van Chicago. De eerste aflevering werd op 8 januari 2014 in de Verenigde Staten uitgezonden.

Chicago Med: is een Amerikaanse ziekenhuisserie gemaakt door Dick Wolf en Matt Olmstead. Deze televisieserie is een spin-off van Chicago Fire en de eerste aflevering werd in Amerika op 17 november 2015 uitgezonden. De televisieserie laat het wel en wee zien van de spoedeisende hulp van het Gaffney Chicago Medical Center.

Tijdens onze One Chicago Event op 9 en 10 July 2022 kunnen fans kennis maken met enkele Special Guests, zijn er standhouders met leuke artikelen of merchandise uit de serie en zijn er diverse activiteiten en mogen uiteraard de Amerikaanse hulpdienst voertuigen niet ontbreken.

 

Special Guests:

Tijdens het One Chicago Event maak je kennis met de castleden. Zij doen mee aan signeersessies, Foto momenten, Meet & Greets en Q&A's.  Zij zijn beide dagen aanwezig. Er zijn wel aan paar regels. Er mag zonder toestemming van de guest geen foto of film opnames gemaakt worden, ook niet op afstand. Wij adviseren tickets vooraf online te kopen voor Photoshoots, handtekening etc.

 

ToegangsTickets:

Voor dit evenement heeft u een toegengsticket nodig. Deze kunt u online bestellen. Tevens heeft u ook extra tickets nodig als u een handtekening, fotoshoot etc van een acteur wilt. 

 

Informatie:

Datum: 8 & 9 Juli 2023

Openingstijden: 10 uur tot 17 uur beide dagen.

Parkeren: Er is een parkeerterrein, gratis parkeren.

GEEN ticket verkoop aan de deur!

 

Locatie:

Hotel "De Koperen Hoogte"

Lichtmisweg 51

8035 PL Zwolle

Nederland