Magical Castle Event verplaatst naar 2023!

Tot onze spijt en met pijn in ons hart, moeten wij u mededelen dat wij genoodzaakt zijn ons Magical Castle Event te verplaatsen naar volgend jaar 2023. Het is niet mogelijk gebleken om binnen 2.5 maand een volledig evenement te organiseren. Het originele plan die twee jaar geleden was goed gekeurd kan niet meer gebruikt worden. De ruimte die wij de vorige editie gebruikte voor parkeerplaatsen wordt bebouwd, Gasten hebben andere verplichtingen en kunnen niet aanwezig zijn op de datum van dit jaar. Na overleg met betrokken partijen hebben wij besloten om deze editie een jaar uit te stellen en te verplaatsen naar 20 & 21 Mei 2023.

Wat betekend dit voor uw tickets:

De tickets voor 2020 / 2021 / 2022 zijn geldig in 2023 op de dag die op uw ticket vermeld staat. U hoeft hier niets voor te doen. Wilt u op een andere dag, dan kunt u via het formulier dat vermeld staat op onze website laten omzetten. Kunt u onverhoopt niet aanwezig zijn in 2023 dan kunt u via het zelfde formulier uw ticket retourneren. 

Wat betekend dit voor de acteurs:

Acteurs die voor 2022 zijn aangekondigd gaan mee naar 2023 zolang hun planning dit toe laat. Mocht een acteur onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn op 20 & 21 Mei 2023 dan melden wij dit op onze media kanalen en website. Deze tickets kunt u retourneren via het formulier die op onze website vermeld staat. U kunt uw aankoopbedrag terug ontvangen of uw tickets kosteloos omzetten naar tickets voor een andere acteur. De acteurs die hebben aangegeven niet aanwezig te kunnen zijn in 2022 proberen wij voor 2023 opnieuw te kunnen aankondigen. Heeft u reeds een retournering aangevraagd, dan verwerken wij deze gewoon en kunt u op een later tijdstip opnieuw de tickets voor deze acteurs bestellen. Heeft u voor deze acteurs nog geen retour aangevraagd en wilt u deze tickets graag behouden, dan vragen wij om even te wachten tot er meer duidelijkheid is of deze acteurs in 2023 wel aanwezig kunnen zijn.

 

De website wordt aangepast en zal zo snel mogelijk weer online komen.

 

Met vriendelijke groet,

Team Magical Castle Event