Na drie succesvolle Magical Castle Events in 2017, 2018 en 2019 en het moeten annuleren van 2020, 2021 en 2022 organiseren wij in 2023 weer een tweedaags evenement. Magical Castle Event is een magisch evenement. Niet een dag maar een heel weekend! Stap in de magische wereld en ontmoet de wizards. Maak een rit op de bezemsteel rodeo en kijk wie de race wint en het langste erop blijft! Ontdek het Quidditch sport en nog veel meer! Niet alleen Harry Potter maar ook Star Wars en andere fandoms.

Ontmoet de acteurs! Ga op de foto en koop een handtekening! Luister naar de Q&A en laat je vraag beantwoorden. 
Loop langs de standhouders en kijk of de toverstok jou kiest! Maak je eigen toverstaf, toverdrankje of leer Quidditch spelen. Ga op de bezemsteel rodeo of op de foto bij een van de foto momenten.

Geniet, beleef en ontmoet!

Special Guests:

Coming Soon!

Toegang Tickets:

Let op! Je dient altijd in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs voor het evenement. Tickets voor de acteurs dienen op het evenement afgehaald te worden bij de ticket- en informatiebalie. Neem een ‚Äč‚Äčkopie van uw bestelling mee of toon deze digitaal.

Standhouders & Activiteiten:

Aanmelden als Standhouder:

Informatie:

Locatie

Parc Spelderholt

Spelderholt 9

Beekbergen

 

Datum: 20 & 21 Mei 2023

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur.

Zondag: 10:00 - 17:00 uur.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur een e-mail.

 

Algemene informatie:

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeerbegeleiders zal u begeleiden naar de parkeerplaatsen.

Tarief parkeren: €?

 

ToegangsTickets:

Online kunt u toegangstickets bestellen. Na volledige betaling ontvangt u van ons een factuur met betaald erop. Deze factuur is uw toegangsbewijs. Uw ordernummer is een unieke nummer is geld als toegang. Let op! Print de factuur uit!

 

Acteurs Area:

Het is verboden om zelf foto's te maken van acteurs zonder hier eerst toestemming voor gevraagd te hebben.

Autographics en tickets voor de fotobooth kunt u online of bij de infostand op het evenement kopen. Als u online uw ticket koopt dient u uw bevestiging of factuur uit te printen en deze mee te nemen naar de infostand. Bij de infostand kunt u uw ticket afhalen!

Blijf altijd netjes in de rij staan en dring niet voor!

Fotobooth:

Een fotobooth ticket kunt u online op de website kopen of bij de infostand op het evenement. Als u uw ticket online koopt dient u een orderbevestiging of factuur mee te nemen naar de infostand. Bij de infostand kunt u dan uw ticket of tickets afhalen. De ticket dient u in te leveren bij de fotobooth. U gaat op de foto met uw favoriete acteur en krijgt de foto direct mee naar huis!

Autographic:

U kunt uw ticket online of bij de infostand op het evenement kopen. Als u uw ticket online koopt dient u een orderbevestiging of factuur mee te nemen naar de infostand op het evenement. Bij de infostand kunt u dan uw ticket of tickets afhalen. De ticket dient u in te leveren bij de acteur.

Selfies:

Voor sommige acteurs kunt u een selfie-ticket kopen. Deze tickets kunt u online kopen en afhalen bij de info/ticket stand. Daarna kan jij naar de acteur en een selfie nemen bij de tafel.

Exclusief Meet & Greet:

Droom jij er altijd al van om die ene acteur/actrice in het echt te ontmoeten? Dat kan tijdens de exclusieve Meet & Greets! Een Meet & Greet is een unieke sessie om jouw favoriete Special Guest van dichtbij te zien en hem/haar jouw brandende vraag te stellen. De MEet & Greet sessie wordt gehouden in een aparte ruimte zonder publiek. De sessie is samen met negen andere fans en duurt ongeveer een half uur. Tijdens de sessie staat er wat drinken en nootjes / chips. Achteraf zal er een groepsfoto gemaakt worden die je na het evenement via de website kan opvragen. ( fans + acteur )

 

Cosplay:

Er lopen diverse cosplayers rond. Wilt u op de foto met een van hen? Vraag het dan netjes!

 

Wapens:

Het is verboden om wapens of nep wapens die niet van echt te onderscheiden zijn mee te nemen naar het evenement. 

Doet u dit wel dan wordt u de toegang geweigerd en zal als nodig de Politie in kennis gesteld worden.

 

Eten en drinken:

Het is verboden om eten mee naar binnen te nemen.

Glazen flesjes of blikjes zijn niet toegestaan.

 

Nuttige Informatie:

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf bushalte Beekbergen - De Smittenberg ( Info Volgt ) wordt er vervoer geregeld.

- Veel activiteiten zitten in uw ticketprijs.

- Een handtekening en of foto van een acteur moet altijd voor betaald worden. Dit bedrag kunt u ter plekke cash betalen of pinnen.

- Er zijn voldoende Toiletten aanwezig!

- Het evenement is zowel buiten als in het kasteel.

- Bij onze eigen stands kunt u pinnen maar houd er rekening mee dat sommige standhouders GEEN pinapparaat hebben!

- Er is een restaurant aanwezig voor een snack en wat drinken. ( Tegen betaling. )

- Openingstijden van 10 tot 18 uur.

- Evenement is zowel voor kinderen als volwassenen.