Ford Exploror - Chicago Fire Battalion Chief 25.

Deze Ford Explorer is een replica uit de Brandweer serie Chicago Fire. Een Amerikaanse serie van NBC. Chief Boden is de Battalion chief over brandweerkazerne 51 in Chicago. Deze Ford Explorer is een replica van de auto waarmee de Battaljon chef rijd in de serie. De Battalion Chief wordt gespeeld door Eamonn Walker.

In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici werkzaam bij het 25th Bataljon van het Chicago Fire Department gevolgd, zowel professioneel als privé. In de brandweerkazerne is iedereen toegewezen aan een van de wagens: Truck 81, Squad 3, Ambulance 61 en Battalion 25. Sommige beelden zijn gefilmd in een echte brandweerkazerne in Chicago. Opvallend is de verbinding met spin-offs Chicago P.D. en Chicago Med. De personages hiervan zijn regelmatig te zien in alle drie de series. Inmiddels zijn er 8 seizoenen uitgezonden en er volgen nog 3 seizoenen.

De auto is voorzien van originele bestickering, sirene en zwaailichten. Deze auto is beschikbaar voor evenementen, conventies, opendagen van hulpdiensten, goede doelen, verjaardagen etc.

Vraag vrijblijvend informatie via het contactformulier.

 

© 2020 - 2021 Movie Events | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel