Exclusief evenement speciaal voor fans van de serie Chicago Fire! 

In de serie wordt het leven van de brandweerlieden en paramedici werkzaam bij het 25th Bataljon van het Chicago Fire Department gevolgd, zowel professioneel als privé. In de brandweerkazerne is iedereen toegewezen aan een van de wagens: Truck 81, Squad 3, Ambulance 61 en 25 Bataljon. Sommige beelden zijn gefilmd in een echte brandweerkazerne in Chicago. Opvallend is de verbinding met spin-offs Chicago P.D. en Chicago Med. De personages hiervan zijn regelmatig te zien in alle drie de series. Inmiddels zijn er 8 seizoenen uitgezonden en er volgen nog 3 seizoenen.

Tijdens onze Chicago Fire Event op 13 & 14 Februari 2021 kunnen fans kennis maken met enkele Special Guests, zijn er standhouders met leuke brandweer artikelen of merchandise uit de serie en zijn er diverse activiteiten en mogen uiteraard de Amerikaance hulpdienst voertuigen niet ontbreken.

 

Special Guests:

Tijdens de CFE kunt u kennis maken met Special Guests. Zij doen mee aan signeersessies, Foto momenten, Meet & Greets en Q&A's.  Zij zijn beide dagen aanwezig. Hieronder vind u de aangekondigde gasten:

 

Standhouders en Activiteiten:

Beide dagen zijn er diverse activiteiten en standhouders aanwezig. Hieronder vind u een overzicht:

 

ToegangsTickets:

Voor de Chicago Fire Event heeft u een toegangsticket nodig. Er is een volwassen en een kinderticket beschikbaar. Deze tickets kunt u hier onder online bestellen. Toegangstickets zijn alleen via deze website te verkrijgen!

 

Special Tickets:

Special tickets zijn tickets voor een Meet & Greet, Q&A of andere activiteit waar maar een beperkt aantal bezoekers aan mee kunnen doen. Sommige van deze tickets zijn gratis of moet voor betaald worden. Deze tickets geven GEEN toegang tot het evenement! Hiervoor moet u nog een toegangsticket kopen!

 

Informatie:

Openingstijden: 11 uur tot 17 uur beide dagen.

Parkeren: Er is een parkeerterrein, gratis parkeren.

GEEN ticket verkoop aan de deur!

 

Contact:

Wilt u contact met ons of wilt u zich aanmelden als standhouder of activiteit? Stuur een email naar cfe@movie-events.eu

 

* Magical Meet & Greet, Pirates of the Caribbean Meet & Greet en Chicago Fire Event vinden tegelijkertijd plaats. Omdat dit op de zelfde locatie is, is uw toegangstickets ook geldig voor deze evenementen!

Sorteer op
© 2020 Movie Events | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel